uFeel.me
Надежда
Автор: emili85,  29 януари 2009 г. в 11:32 ч.
прочити: 174

Защо е толкова жесток тоз живот?
Защо има толкова много страдания и сълзи на таз земя?
Къде са всички усмивки?
Къде са всички добри мисли?
Къде са всички добри дела и постъпки?
НИма Бог не е създал нещо добро?
Нима Бог не е сътворил поне едно добро човешко сърце???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me