uFeel.me
На живота тайната разкрих
Автор: apostola,  21 юли 2013 г. в 18:47 ч.
прочити: 238
Кой каквото ще да казва,
аз държа сега на мойто.
Днес живота ме наказва,
но си вземам аз от свойто.

Затова сега живея
както искам, както мога.
Тънкостите ги умея
и не вдигам аз тревога.

Днес живея ден за ден и
всички мъки превъзмогвам.
Изтъняват мойта вени,
но до хлебец се домогвам.

Право в Очи да си кажа
и късмета е със мене.
С мас филийка ще намажа
и морето- до колЕне...

Левчето на две го правя
и така се умножавам.
Че на всеки аз се нравя,
куп усмивки заслужавам.

Тайната я декодирах
на живота чер и скапан.
Във сърцето си монтирах
неръждив предпазен клапан.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me