uFeel.me
На моят Ангел-пазител
Автор: joysis,  24 август 2011 г. в 17:10 ч.
прочити: 277

 Невидим, безпристрастен и закрилящ,

обгръщаш със мистичност моя ден.

Познаваш ме макар и да съм скрила

събития и тайни вътре в мен.

 

Подкрепяш ме безплътно, непрестанно,

душата ми извайваш осезаемо.

Събрал си в паметта си всички кантове,

пришити към делата ми- без заем.

 

В живота ми добавяш справедливост,

според духа на моите платна,

където аз нанасям импулсивно

боите си разтворени в сълза.

 

Различна съм със теб и недопита

в стиха си ще остана за света.

А връзката ми с теб ще бъде скрита,

додето мина през небесната врата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me