uFeel.me
На кръстопът... молитвено
Автор: tanq_mezeva,  1 септември 2010 г. в 21:31 ч.
прочити: 687
На кръстопът душата ми е сложена,
посоките объркват й ума.
Къде да тръгне, без да е заложница
на изкушенията и... страстта?

Съблазън за едни, товар за други,
самотно  тя отчаяно зове
мислите, в покой незрим  да чуе,
та истината чиста да прозре.

Кой път е отреден  и кой привиден?
Кой сенчест, кой достигащ върхове?
Душата, от сълзите си пречистена,
молитвено, орисаният друм ще избере
.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me