uFeel.me
На колене пред два олтара
Автор: CHAR,  29 април 2009 г. в 01:16 ч.
прочити: 566



в раницата на търпението
недоверие наболо
с чисто емоционални
поносими дисонанси
задушава погледа надолу
сведен от умора и износеност

цветът в очите избелява
а бялото
то става пепел
защото бялото не се унищожава
а умира
и само се видоизменя
като атмосферен газ
например като етер

като сакрален ритуал
завършващ някакво творение
докосва музата и озарява всеки
а любовта остава прочит
на временния интервал
между навеждането на глава
на колене пред два олтара
за отдаване на почит













ЧАР, сакрално

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me