uFeel.me
На финала е първа наградата болка
Автор: Kat,  29 януари 2009 г. в 20:12 ч.
прочити: 316

Една малка, бърза,
щастлива обиколка
....
На финала е първа
наградата болка...

Моите гръмки думи
в теб не протичат.
...
Новите им куршуми
до плът ме обичат.

Сакато е времето,
недъгав убиец...
...
А ти... откровено
си двуличен страхливец


Посветено...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me