uFeel.me
На джуджетата и Рудолф
Автор: vesselin,  24 декември 2009 г. в 11:14 ч.
прочити: 499
Със звънчета на шейната
Дядо Коледа пристига
от света на чудесата
и ни носи снежна зима.

Всички ние сме щастливи –
пак усмихнахме децата
със подаръци красиви,
скрити вкъщи под елхата.

Рудолф с мислите самотни
гледа тъжно към звездите,
огорчен, че безработни
са след Коледата дните.

Радостни сме всички малки
непораснали джуджета,
че ще хапнем залъгалки,
а Снежанка ще ни шета.

Със звънчета на шейната
Дядо Коледа пристига,
за да почнат празненствата
на труда и тази зима.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me