uFeel.me
На чисто
Автор: pavli,  7 август 2011 г. в 08:53 ч.
прочити: 1274

                              

                      Миг невнимание...

                      и бентът на мислите ми се скъса.

                      Отприщиха се думи премълчани,

                      страхове насъбрани,

                      тайни неизречени,

                      люти закани,

                      съображения,

                      противоречия,

                      неуместни желания,

                      досадната скука

                      и каквото там още се лута...

                      Ами сега?!

                      …

                      Започвам на чисто.

 

                                       © Павлина Петрова

                                      „Изплетени пътеки” - 2008

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me