uFeel.me
НУЖНО ЛИ ТИ Е
Автор: AMAZING,  25 юни 2011 г. в 11:01 ч.
прочити: 192
Нужно ли ти е кажи ми,
нещичко да бъдеш ти щастлив?
Музика, любов или красиви рими,
кое ще те изпълни отвътре да си жив?

Нужно ли е да правиш за да имаш,
безценен за да бъдеш ти?
Нужно ли е да грабиш и да взимаш,
нужно ли ти е кажи?

Илюзиите теб ти бяха чужди,
копнеещ бе да ги познаеш.
Не си представяше и свят с нужди,
но сам видя и вече знаеш!

Сега от благодарност се разливаш,
не мирът божествен ти си бряг.
На радостта ти чашата изпиваш,
свободен си,препускаш в неспирен бяг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me