uFeel.me
НОСТАЛГИЯ
Автор: ivelinage2,  2 април 2011 г. в 19:49 ч.
прочити: 272

Знаеш ли сърцето как боли, 
кога носталгия те хване -
кат огън жарещ в теб гори,
щом вечерта настане.

В такава вечер, в тъмни нощи,
във тихата, спокойна тишина
отпуснал сетива, събиращ мощи,
препускат мисли в самота.

Изниква прелестна картина
от детството, от първата любов -
затопля се кръвта-пустиня
с безброй цветя, небесен благослов.

И литва пак душата окрилена
във звездната небесна шир
и търсейки Родината намира
спокойствие, душевен мир...

Събуждаш се от този сън чудесен
и пак е тъмно - студ и мраз -
и пак поемаш път нелесен -
това е твоя
                    път
                            нерад!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me