uFeel.me
НОЩ СЕ СПУСНА НАД ТЕБ, АНДАЛУСИЯ
Автор: yuliya2006,  15 февруари 2013 г. в 21:06 ч.
прочити: 228

Нощ се спусна над теб, Андалусия,

родна моя страна на фламенко.

Звън на китара, танц на Кортес,

душата ми в страст забушува.



Чух плясък от криле на фламинго,

могъщ, искаха да живеят.

Изпънали шия,  любовен писък,

две птици танцуваха за последно.


Нощ се спусна над теб, Андалусия,

звън на кастанети, мъжки вопъл.

Души преплели се,  в страст и огън,

над  теб полетяха, моя Андалусия.


ДЖУЛИЯ БЕЛ


08. 01. 2013

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me