uFeel.me
НИЕ ЛИ СМЕ ТОВА?!
Автор: MARIYANA,  13 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 752
Тичаме към фалша като луди,
казваме си, че си заслужава,
парим се, потъваме в заблуди
плачем, вием, ала продължаваме.
Носим грехове от свои грешки
и скъперно крием тлееща жарава,
тъпчем във прахта души човешки,
нараняваме, защото нас раняват.
Мъчим се да дишаме без въздух
и не смеем да обичаме открито -
страх ни е от присмех, от отхвърляне,
а най-много от това - да ни откликнат.
И обвити в сиво-черно си втълпяваме,
че сме силни с прословутата си мнителност...
Сухият не се страхува от удавяне,
но дали живее във действителност?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me