uFeel.me
НЕСБЪДНАТОСТ
Автор: MARIYANA,  8 февруари 2011 г. в 12:19 ч.
прочити: 829
Неподарени цветя на прага лежат,
нецелунати устни заспиват сами,
от вратника тръгва неизминат път,
в очите потъват непосветени сълзи.

Незабелязана пролет разпуква земята,
нечакани птици крилеят в небе,
притихва в дърветата - песен непята,
прекършени вехнат нелетели криле.

Несрещнато утро докосва тревата
и залез негален загребва нощта,
в заглъхнали вопли кънти тишината,
несбъдната - кротко заспива мечта.

В душата пресъхват неказани думи,
неизживяна любов в сърцето трепти,
в неосъзнатите мисли ти се изгуби,
аз те намерих и те зазидах в мой стих.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me