uFeel.me
НЕ СТАВАМ ЗА ДЕКОР СИНЬОР
Автор: yuliya2006,  16 май 2009 г. в 08:27 ч.
прочити: 852
Не ставам за декор синьор,
твърде жива съм за да бъда.
Обичам в мен слънце да трепти,
гласът ми да звучи, да пея.

Не ставам за декор синьор,
дори луксозен да е той.
Модерно време на силикон,
усмивки, игра фалшива

Не ставам за декор синьор,
в мен горят хиляди огньове.
Твоя свят при мен ще изгори
и само пепел сива ще остане

20.04.2009
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me