uFeel.me
НЕ ПОТОП
Автор: idan,  9 февруари 2009 г. в 21:25 ч.
прочити: 227

                                                 

-НЕ ВОДА ПРИИЖДАЩА
+ЛЮБОВ ВЪЛНУВАЩА.

-НЕ МЪЛНИЯ СРЕД ЗВЕЗДИТЕ
+БЛЯСЪК В ОЧИТЕ.

-НЕ ПОТОП ДО РАМЕНА
+ЦЕЛУВКА НА ГОЛИ ТЕЛА.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me