uFeel.me
НЕ ПОНАСЯМ
Автор: svetlin,  29 април 2013 г. в 14:38 ч.
прочити: 224
Като кърлеж забит е в мене,
монопола зародил се във хаос.
На протестите първи застанах,
от сърце и душа АЗ  възстанах.

На моето време бичът понасях,
политиците тях да възнасям.
Демони страшни родилисе днес,
разкъсвайки ме като бесен пес.

Не е вярно че, само телом ни мъчат,
отнели са всичко духовно от нас.
За своя изгода човешкото го няма
политици не за хора а аз власт. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me