uFeel.me
НЕ МИ Е ДЕН
Автор: Slava56,  22 август 2008 г. в 13:59 ч.
прочити: 305
Не ми е ден за отчаяние.
Не само днес, а много дни назад.
И още повече - напред /надявам се/.
Дори и с трясък да се проваля,
и да ме гледат всички с недоверие,
и да мълча, а всъщност да крещя -
зад облак тъмен няма да се скрия...

Душата ми ще ражда светлина!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me