uFeel.me
НАЙ-ТИХАТА МОЛИТВА
Автор: MARIYANA,  4 април 2010 г. в 06:49 ч.
прочити: 600
Знаеш, Боже, че не мога да се моля
с думите, с които ти си свикнал,
ала тук съм - пред нозете ти положила
мислите си - по детински искрени!

Моля, Боже, да ни пазиш от забрава
и да ни откриваш по делата чисти,
злото в нас под камък да оставим,
да се чувстваме до болка истински!

Моля, Боже, да опазиш този,
който дните си на мен обрича!
Той е горд - не смее да се моли,
затова наместо него коленича!

Той е силен, но в душата носи
рани и сълзи от дни предишни!
Зная - нямаш нужда от въпроси,
затова ми позволи да го обичам!

Знаеш, Боже, всичко ще направя
да съм с него, устните да пия!
Само тихичко те умолявам -
чудото чрез мене да открие!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me