uFeel.me
НАЙ-СЪКРОВЕНОТО ЖЕЛАНИЕ
Автор: Pobeditel,  5 февруари 2009 г. в 09:23 ч.
прочити: 524

Погледни ярките слънчеви лъчи,
озаряващи днешния ден.
Любимият свят мислено погали.
Животът е полет вдъхновен.

Срещаш по пътя забързани хора,
преследващи собствена цел.
На всеки нуждаещ се бъди опора,
живей с духа на Вилхелм Тел.

Усети ритъма на сърцето
и енергията извираща навред.
Ти си частица от небето,
прегърни някого близо до теб.

Превърни думите в послание,
зареждащо със обич света.
Най-съкровеното ти желание
трябва да са усмихнатите лица.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me