uFeel.me
НА ФИНАЛА
Автор: valch,  17 юли 2011 г. в 11:33 ч.
прочити: 283

           

 

Сега, когато стигам до финала,

от първите последен в маратона,

далече от фанфари и медали, 

далече от усмивки и балони.

 

Сега,  когато всеки е забързан

нагазвайки във своя Еверест,

аз бавно донареждам пъзела,

на изживян живот със чест.

 

Сега е рано за да бъда първи,

и много късно за да съм последен.

... Сега е лято, влюбените гълъби

запяха валс, естествено победен.

 

                            Илия Вълчев

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me