uFeel.me
НА ЕДИН ПОЕТ
Автор: yuliya2006,  18 май 2009 г. в 20:01 ч.
прочити: 352

Сънувах синьора мокри сънища,

сънувах погледи, сънувах ласки.

Сънувах на сън, наяве не можех,

тежка болест, за легло прикован съм.

 

Сънувах синьора полет в небето,

сънувах летя над зелена тайга.

Мирис на бор, тучни ливади

и над морето тихо, на сън летях.

 

Сънувах синьора чужди държави,

тази нощ Еверест снежен изкачвах.

Товара тежък, въздух не стига

а духът ми силен, но се събудих.

 

Сънувах синьора, Пигал сънувах,

бях богат,изискан фрак , пура.

Жените сластно край мен кръжаха,

скъп парфюм, лукс, но се събудих.

 

Сънувах синьора, моя живот,

в сън преживявах, на яве пишех.

За чужда страст, за чужда любов

и станах звезда, в историята останах.

 

05.03.2009

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me