uFeel.me
Мрежата
Автор: vesselin,  31 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1885
* Vesselin и # Angel of Music

* Какво си ти – повредена машина,
# в която кръв вместо масло тече,
* а пролетта е път към нова зима –
# последната за твоето сърце.

* Ръжда си хванал с многото години
# и целият прояден си отвътре,
* уж още жив си, но духът те движи
# без цел, в посока към фалшиво утре.

* Как мразиш всяка част от тебе
# с изтичащ вече срок на годност,
* защото знаеш всичко е до време
# във този свят, потънал сред безбожност.

* Навсякъде предлагат се машини –
# все нови, непотънали във прах.
* Какъв е смисълът, тогаз, кажи ми
# да се опитваш да си като тях?

* За теб резервни части не продават,
# а никой няма нужда от развалини,
* затуй се скрий – защо да се излагаш? –
# и сам от мрежата се изключи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me