uFeel.me
Може би...
Автор: feia,  10 юни 2013 г. в 11:14 ч.
прочити: 375
За кратко пролетта е цвете
и ражда се Животът-чудо.
Червен божур ми е сърцето,
душата - бяла пеперуда,
ръцете ми - криле за полет,
очите - небеса дълбоки...

А може би е вечна пролет,
защото няма край Животът.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me