uFeel.me
Може би...
Автор: feia,  11 август 2011 г. в 16:18 ч.
прочити: 395

Слива се капчукът

с ритъма сърдечен.

Капките са чувства –

стичат се с обречен

полет в сън – забрава…

Тръпката омайна

кротко се стопява

в мигове нетрайни.

Капките сънуват

приливи безкрайни.

 

Може би в капчука

шепнат вечни тайни…

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me