uFeel.me
Моята самота
Автор: pavli,  24 март 2010 г. в 13:50 ч.
прочити: 2259
Моето енергийно владение.
Пие от мощния пулс на Вселената.
Със собствен ритъм,
с блудкав вкус от приличия,
все ме учи да питам...
(уж себе си, но различната...)
Разплита кълбата от мисли,
а ме оплита в съмнения...
Бездомна я оставям да скита
и се отдавам на вдъхновения...

                      © Павлина Петрова


***
Цикъл \"Моите сезони\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me