uFeel.me
Моят твой избор
Автор: love_twiSter,  25 август 2008 г. в 00:02 ч.
прочити: 674

Понякога топъл съм извор,
понякога - хладен порой...
Живея на крайности в избор,
но изборът всъщност е твой!

Душата ти хлад окове ли,
от мене си пара вземи,
но гледай, че има табели:
"Не цапай из тези земи!"

Погазиш ли тази повеля,
невинно и само веднъж,
готви се, че цяла неделя
очаква те студ, а и дъжд!

Така че - порой или извор -
решаваш с делата си ти!
Наистина, простичък избор!
И двама ни време спести!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me