uFeel.me
Мотив
Автор: oriola,  7 юли 2011 г. в 12:05 ч.
прочити: 282

Трябва да имаш възвишен мотив
да ликвидираш страха,
само тогава стрелите вземи
и приготви и лъка.

Няма да бъде достатъчна, знай,
твоята мъничка цел,
тя е негодна да ражда герой,
нито мислителя смел.

Срещу безбройния рой на страха
ти ще застанеш готов,
грейнал в доспехи от огнена сплав -
воин красив и суров,

само когато разтвориш сърце
и с Любовта на Христа,
ти отдадеш за човешкия род
цялата своя душа.

Трябва да имаш възвишен мотив
да посечеш този страх.
Малката цел захвърли вдън земи
и се готви за замах.

                                                                      3.ХІІ.2000 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me