uFeel.me
Морето
Автор: joysis,  30 май 2013 г. в 13:39 ч.
прочити: 289

Морето ме раздира...

Морето ме извайва...

Навярно за Всемира

то знае всички тайни.

 

Защото ме докосва

с вълни от бяла мъдрост.

Защото съдбоносно

във дните ми  се сбъдва.

 

Морето е тревога...

Морето е спасител...

Мистичното си лого

в душата ми заплита.

 

И аз ще го разнищвам

до край...Докато дишам.

Защото е огнище

от светли многостишия.

 

Морето е и спомен...

Морето  е и път...

Без него съм бездомна.

Със него съм безплътна.

 

Предрича ми светулки,

тъй сякаш е орисник...

Със нежност ме разбулва...

И ме дописва

                        с писък.

 

21.05.2013 г.

Радостина Драгоева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me