uFeel.me
Моите приятели
Автор: galenavyrbeva,  9 декември 2011 г. в 12:59 ч.
прочити: 121

 

Когато вечер в сенките се будиш,

а спомените удрят нечий бряг.

Мъката над тебе с власт напира

и чувстваш се отчаян в този свят.

 

Тъмно е, а студ пред теб открива

вратата на живота в самота.

Единствената помощ е за тебе

вярната приятелска ръка.

 

Човекът, който в мъка те познава,

а не във радост само да е с теб.

В тъмното усмивка  който дава,

е истински жадуваният бряг.

 

Защото радостите днес сред нас са малко

а любовта- коварна в този свят.

Всеки иска сам да е успешен,

без да вижда своя паднал брат.

 

Приятелите в мъка те подкрепят

и ръка за помощ ще дарят.

Теб да видят пак добър и весел,

за да тръгнат и така да продължат.

 

Когато вечер в сенките се будиш

измъчван от тъга и скръб, любов,

знаеш, че един да е но имаш

някой, който в помощ е готов!

 

30.09.2004г.

Първа награда в конкурса „ Моите приятели“,

организира от телевизия „ Диана Кабел“ град Ямбол.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me