uFeel.me
Многоточие...
Автор: dufi,  21 март 2009 г. в 11:45 ч.
прочити: 389

 


Лесно е с многоточието да завършиш всичко...
и до там!
Лесно е с него да избягаш надалеч,
недоизказан и недоразбран...


Лесно е да кажеш точка и след нея още
от приятелките нейни...
и безкрай да страдам аз...


Лесно е да бъдеш многоточието,
а аз да бъда само точката една във него...
Да не ме зачиташ ти,
различна от останалите точки в теб!



Лесно е да нараняваш,
когато можеш винаги да сложиш точка
и на всичко,
а когато нямаш вече точки,
просто се оттегляш с многозначно многоточие...
Та нали си многоточието в мен!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me