uFeel.me
Младите птици
Автор: valch,  17 февруари 2012 г. в 11:09 ч.
прочити: 218

Сега когато птиците политат,

събрали висота в зениците,

къде отиват те сега не питат,

и нямат страхове от жрици.

 

Те тръгват със криле незрели,

но малко е небето за превземане...

Със себе си те нищо не са взели -

за пътища със остри хребети.

 

Сърцата им са светли, чисти,

без броня, без бодли и без посока,

те вече са поели свои писти,

и бързат да ни махнат от високо.

 

Илия Вълчев

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me