uFeel.me
Мисия
Автор: pavli,  12 юли 2011 г. в 23:55 ч.
прочити: 1194
По донкихотовски повярвах в идеали.
Отрекох се от земния комфорт.
Страданието всъщност ме избави
от интригантстване и глух възторг.

Задачата не беше никак лесна…
Не можеше през куп за грош.
Отново мисията ми човешка
устрои творчески разкош.

Сколасах я. Изтънчено и фино.
Каквато само Бог ми позволи.
И в мислите среднощни тихо, мирно
спонтанност и любов струи.

                          © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me