uFeel.me
Минаха години
Автор: uragannnn,  5 юли 2011 г. в 01:31 ч.
прочити: 162
Минаха години

А знамето ми си стои,
издигнато насред тълпите,
под него Живата струи,
Вода лекуваща душите!

Плющи на вятъра със сила,
подканва жадните да пият,
или пробожда като вила,
които мръсотийки крият!

И знамето ми си стои,
издигнато наред с душите
и Живата си ги пои,
за да бликат сред тълпите...

02. 07. 2011 г.

Прага

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me