uFeel.me
Ми, ми, фа, сол...
Автор: Slava56,  11 януари 2010 г. в 19:38 ч.
прочити: 519

Един приятел
нарисува с думи
петолиние,
в което

\"ключът

сол

солени дири

само

изпроводи...\" 


По дирите солени
на ключа Сол
се покатерих.
До линията първа.
Сами
изписаха се
нотите
нагоре:
ми
ми
фа
сол...

Тържество
на обичта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me