uFeel.me
Между тях двете
Автор: tinarosivoice,  26 февруари 2013 г. в 19:11 ч.
прочити: 163
Лъжата, така красива
и добра за всеки,
но за малко... диво
ни оплита в мрежи. 

Доволството на егото
държи да бъде лъгано,
да е красива негова
удобна сянка в ъгъла.  

Истината е все болезнена
или поне платена болно.
А с нея колко ще сме полезни 
и ще дишаме ли свободно?!..  
 
Добри лъжи в лицето си
изричаме ли ние? 
И колко свидна на сърцето
истината бие?!

И все пак,
къде сме
между тях
двете?!                    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me