uFeel.me
Между часовете
Автор: crowie,  23 април 2012 г. в 22:18 ч.
прочити: 218

Животът ни бе време в междучасие,

преди да влезем в час -

когато тънехме в безгласие,

когато всичко беше шум около нас.

 

Животът ни поднасяше предмети

и учеха ни те да бъдем НАС.

А в учене заети

не се научих как да бъда АЗ.

 

Животът ни бе време между срички,

изречено на глас.

Докато ние всички

не пораснахме и влязохме в час.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me