uFeel.me
Мелодия на самотната душа
Автор: nina13,  3 август 2011 г. в 11:38 ч.
прочити: 376
Една душа какво ще сътвори...
не може свят, нито съдби -
разкъсвана от мрака до зори
дори и утрото със мрак се съюзи.

Ще може ли мелодия да свири,
която някого да привлече
вселената, която страстно дири
дали от музиката ще се съблече?

От маската да се отърси,
и гола срещу голата душа
в свойта съвест да потърси
къде отлъчи ме, че да греша.

И ако тя е толкоз съвършена
на всяка цифра сметка ще държи -
как смешно е, на шепа маса земна
да губиш по пътеката души!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me