uFeel.me
Меланж
Автор: Mimi1001,  3 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 751

Меланж

Настроението ми – меланж,

облика ми – нещо средно, неопределено,

облеклото ми в оранж,

а живота ми? Де да имаше бенбено...

Ежедневието ми – меланж,

моето „аз” – нещо твърде разединено,

професията ми – просто бранш,

мисленето ми – предубедено.

Душевността ми – просто е меланж,

самочувствието ми – не е нещо изявено,

почивката ми е като в транс.

Дали меланж е всичко в мен, се питам изумено...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me