uFeel.me
Мечтай си, поетесо!
Автор: TeMiDa,  3 декември 2008 г. в 20:04 ч.
прочити: 476
,,Мечтай си, поетесо!''

,,Аз... не мечтая...
Когато ангелите заслужават
да умрат,
аз не мечтая...

Отвяха вихрушките
прашни мечтите ми.
За истини изгнили,
спомен за дните ни.

Аз не мечтая...
Поробена от вятъра
в танц на стенания...
Останах си бяла.
Бездна на мълчания...

Аз не мечтая...
И на малката нощна разходка.
Път към свободата.
Оставам си прашна,
не възпяла синевата.

А поетите много лъжат...
Повярвайте,
макар и да не го знаят...
Те
не мечтаят...''

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me