uFeel.me
Мъж
Автор: Deuce,  17 август 2009 г. в 23:10 ч.
прочити: 290
Една душа се луташе сама сред душите.
Една сълза търкулна се пак сама.
Една добра дума изгуби се между злите.
Една мечта претопи се сред суета.

Една глава надига се изпод прахта.
Една воля непоклатима като стена.
Една ярост бушува диво в кръвта.
Един мъж въстава срещу света...

Готов да посрещне стихии и хали.
Готов да пребъде,
                    готов да умре.
готов с искрена нежност да гали,
готов с искрен гняв да сече.

Мъжът счупи оковите.
Мъжът прекрачи напред.
И ето - постигнал е своето...
сега е готов да умре...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me