uFeel.me
Маски
Автор: Josephine,  7 юли 2013 г. в 20:46 ч.
прочити: 255

Не можеш сърцето да излъжеш 
и да го накараш
да се усмихва.

Колкото и маски да сложиш
тъгата блести в очите ти.
Кой мислиш, че лъжеш?

Когато балона на лъжата гръмне
ще е прекалено късно за всичко...
тогава какво ще правиш?
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me