uFeel.me
Мъртвата душа
Автор: plami_6,  24 юни 2011 г. в 22:00 ч.
прочити: 196
Сиво... Сиво... Сиво... Как да го прокудя?
Как да виждам денем слънчевия бяг?
И да се захласвам с пролетния цвят?
Как, отново луд, безпаметно да любя?

Мъртвата душа събудих днес неволно...
Сипе сняг тъга, в отломки тънкострунни.
Смея се, в студа и в нощите безлунни,
с щурата мълва, че сам съм драговолно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me