uFeel.me
Магията на танца
Автор: Keimi,  2 юли 2011 г. в 20:59 ч.
прочити: 199
То е муза - кара те да твориш,
обладава те и в него се потапяш.
Влагаш душа и тяло
и започваш... да създаваш.

То е чувство - на него се отдаваш,
понякога е нежно, страстно, възбуждащо
друг път бурно, яростно, отмъщаващо.
Неспирно кара те... да тръпнеш.

То е мечта - с него преоткриваш,
нов свят, нова цел, нови истини разбираш.
Летиш в небето, в дълбините плуваш,
но не можеш само с думи... да го опишеш.

То е в теб - там някъде е скрито,
не го таи - отприщи го!
Почувствай го веднъж, като дрога, опиат-
завладява всичките ти сетива и започваш...
да танцуваш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me