uFeel.me
Мъдрост в мълчание
Автор: Gigitu,  4 април 2012 г. в 13:11 ч.
прочити: 431

Тогава не знаех с какво се захващам.
Просто тръгнах напред със рогата.
Не знаех колко и какво ще плащам -
не бях се замисляла каква е цената.


Колко ми струва солта от очите?!
Топла все още по раните щипе.
Как да откупя самотата на дните,
в които дъждът от очите се сипе?!

Къде се купува изслушващ събеседник,
с когото да мога да пофилософствам?!
Да говори не може личният бележник -
него със собствени мисли жигосвам.


Мъдрост в мълчание! Но ми омръзна
урагана в ума си сама да споделям.
В самотата човек постепенно измръзва,
в делник без празник - само недели.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me