uFeel.me
МИСТИКА
Автор: tinarosivoice,  29 октомври 2009 г. в 22:21 ч.
прочити: 311
Несбъднато минало
по петите ми тича,
неспокойно под кожата бди.
Неподредени мисли
под ресниците воюват
след съня и преди.
Мистика
в мечти оплетена
блести,
животът ме крепи
в неясноти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me