uFeel.me
МИСТИЧНО
Автор: tinarosivoice,  9 април 2009 г. в 15:47 ч.
прочити: 283


В затворено
очите ми отворени...
Викът сподавено горчи...
От жажда водена,
критична, взискателно
устата ми мълчи...
Мистично, мечтателно
душата ми лети...
в затворено!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me