uFeel.me
МАСКА
Автор: yuliya2006,  18 април 2013 г. в 21:38 ч.
прочити: 333
Как страх ме е да се разкрия,

да се разголя на тази сцена.

Играех роли на владетел,

и шут бях, но и гладиатор.



Как страх ме е да се разкрия,

да сваля маската от карнавала.

Но аз душата си показах,

тя бе скрита, когато нямах маска.



Как страх ме е да се разкрия

и да се върна пак в онзи свят.

В който всеки лице има,

но в дълбините дух е скрил.




20.10.2008

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me