uFeel.me
МЪРЗЕЛ
Автор: ivelinage2,  6 април 2011 г. в 00:09 ч.
прочити: 336

ЦИКЪЛ СТИХОВЕ: СЕДЕМТЕ СМЪРТНИ ГРЯХА

            МЪРЗЕЛ

 

Примък - отмък го знаем всички,

но дойде ли му ред да се работи

помайваме се сякаш някой друг ще свърши,

това което днес ни е отредено.

 

То сутрин от леглото как се става,

не е ли твърде рано още...

И как да ида - вир-вода ще стана,

навън вали като в потопа...

 

„Да ко\'пам ли или да не ко\'пам\" -

това  въпрос е сложен !

Ма я да ида аз на доктор,

да пише болничен, ак\'може.

 

А после - бедни сме били!?

Че откъде да имаш?

Със работа добива се имота,

                               а не на вересия!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me