uFeel.me
МАЛКИЯТ ПРИНЦ
Автор: Slava56,  24 август 2008 г. в 13:16 ч.
прочити: 568

Ти пак поглеждаш към небето, принце!
Звездите там са "цъфнали цветя" -
заради едно - едничко цвете,
разцъфнало на твоята звезда.

Тя плаче и те чака да се върнеш.
И ти ще го направиш някой ден!
Самотен си сред хората...
Така е,
когато сред звездите си роден!

Лисичка не търси, ако се каниш
и с нея скоро да се разделиш.
Помни: завинаги си отговорен
за туй, което сам опитомиш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me