uFeel.me
MAKE LOVE, NOT WAR
Автор: vesselin,  16 април 2011 г. в 18:56 ч.
прочити: 349
Пак започва война,
всички вкъщи се крием
и крещим “Свобода!”
пред екрана и пием.

A далече от нас
малки хора умират
от ръката на власт,
дето всичко им взима.

Падат бомби навред,
гледаме новините
и се чудим във ред
ли сме всички с главите.

Щом човешката смърт
сме превърнали в шоу,
във което страхът
ни разделя отново.

Пак започва война,
пак герои ще има,
но дали свобода
се постига със сила?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me